MRM advies

Adviestrajecten worden in vele vormen aangeboden. Soms is een simpel gesprek voldoende om een vraagstuk te beantwoorden. In het andere uiterste is het probleem vaag en complex en vraagt de oplossing ervan langere tijd. Wat de vraag ook is en welk traject daar ook bij hoort, MRM wil hierin altijd meedenken en zijn of haar kennis hier voor inzetten.

MRM biedt organisatieondersteuning waarbij wij adviseren in diverse vraagstukken. Daarnaast kan zich een vraagstuk voordoen waarvoor juist specifieke kennis nodig is. Samen komen we tot een advies waarmee jij goede keuzes kunt maken, voor nu en voor de lange termijn.

Een adviestraject begint over het algemeen met een gesprek waarin de opdracht wordt verkend. De vraag- of probleemstelling wordt doorgenomen, het eindpunt en de rolverdeling. Bij adviesvragen die in één gesprek doorlopen worden is de eerste tijd van het gesprek daarvoor bestemd, bij langere trajecten wordt het eerste gesprek of worden zelfs de eerste gesprekken hiervoor gereserveerd.

Behoefte aan een adviesaanvraag? Neem contact met ons op en we helpen jou graag verder.