MRM werving & selectie

Het doel van werving en selectie is om aan de hand van een functie- en bijbehorend competentieprofiel een zo geschikt mogelijke kandidaat te vinden voor een vacature. MRM ondersteunt en bemiddelt in het vinden en verbinden van professionals. Hierbij passen wij ons interne en externe netwerk toe en oriënteren we ons o.a. op recruitment coöperaties. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om online aandacht te vragen voor uw specifieke werving en selectie uitvraag.

In het geval van volledige werving en selectie procedures van professionals, werken wij op basis van fixed fee’s. De totale fee staat daarmee vooraf altijd vast, ongeacht de hoogte van het salaris dat iemand gaat verdienen. Wij kunnen ook voorzien in bijkomende diensten als assessments, adverteren en coaching on the job, deze diensten zijn niet inbegrepen in de fixed fee.

Deze constructie is anders ten opzichte van de huidige markt, waarbij vaak minimaal 20% van het bruto jaarsalaris wordt gerekend. Wij geloven in een duidelijke en transparante dienstverlening en wij vinden dat we dit op deze manier voor beide partijen aanbieden.

Indien jij meer wilt weten van deze fixed fee’s of onze werkprocedure, neem dan contact op met één van onze adviseurs.