Het MRM team

Het MRM team, bestaande uit Mark, Robin en Menno is ontstaan vanuit een gedeelde interesse in het ondernemerschap in combinatie met arbeidsbemiddeling. Eind 2014 is MRM opgericht en vanaf  december 2017 zitten we gezamenlijk op ons mooie kantoor aan de Kieler Bocht 15E te Groningen.

Wij worden alle drie enthousiast van het ondernemerschap en alles wat dit met zich meebrengt, waarbij altijd het doel van onze dienstverlening bovenaan staat, namelijk de juiste match tussen professional en opdrachtgever.

Uiteraard zijn we tijdens dit avontuur door schade en schande wijs geworden, hebben we onderweg tal van leermomenten meegemaakt en weten we dat er zonder wrijving geen glans ontstaat. Maar al doende leert men en we kunnen inmiddels met volle overtuiging zeggen dat we een betrouwbare, kwalitatief hoogstaande speler zijn in de arbeidsbemiddeling, met alle kennis en kunde aan boord.

De kernwaarden van MRM – werkplezier, aandacht, humor om te lachen en toewijding – zorgen voor persoonlijke aanpak richting professional en organisatie. Dit vormt de bedrijfscultuur die wij dagelijks bewaken.

Sinds 1 juni 2019 hebben we ons team versterkt met Jiskar Homan, Senior Recruiter.

Hieronder een korte introductie van onszelf. Wil je graag meer weten twijfel dan niet en neem contact met één van ons op.

Als veiligheidskundige heb ik mij binnen MRM gericht op het bemiddelen van KVGM specialisten. De ideale combinatie van twee werelden!

mark@mrm.nl | 06 20 07 60 60 | 050 577 1647

Mark Braams

Vanuit mijn jaren ervaring in de branche is het tijd om mijn eigen ervaring en ideeën in te zetten binnen MRM.

robin@mrm.nl | 06 49 93 16 41 | 050 577 1647

Robin Broekema

Als je geen plan maakt voor je eigen leven zul je worden ingezet in de plannen van iemand anders, zorg dat jij de regie houdt van jouw eigen carrière

menno@mrm.nl | 06 23 10 66 02 | 050 577 1647

Menno van der Keur

De persoonlijke benadering, laagdrempeligheid en het meedenken met de kandidaat heb gevonden bij MRM. Werkplezier en de bijbehorende visie is het antwoord op de vraag waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen.

jiskar@mrm.nl | 050 577 1647

Jiskar Homan

Plaats je bericht

en wij nemen contact met je op!