Het MRM team

Ons MRM team, bestaande uit Mark, Robin, Menno en is ontstaan vanuit een gedeelde interesse in het ondernemerschap in combinatie met arbeidsbemiddeling. Eind 2014 is MRM opgericht en vanaf  december 2017 zitten we gezamenlijk op ons mooie kantoor aan de Kieler Bocht 15E te Groningen.

Wij worden alle drie enthousiast van het ondernemerschap en alles wat dit met zich meebrengt, waarbij altijd het doel van onze dienstverlening bovenaan staat, namelijk de juiste match tussen professional en opdrachtgever.

Uiteraard zijn we tijdens dit avontuur door schade en schande wijs geworden, hebben we onderweg tal van leermomenten meegemaakt en weten we dat er zonder wrijving geen glans ontstaat. Maar al doende leert men en we kunnen inmiddels met volle overtuiging zeggen dat we een betrouwbare, kwalitatief hoogstaande speler zijn in de arbeidsbemiddeling, met alle kennis en kunde aan boord.

De kernwaarden van MRM – werkplezier, aandacht, humor om te lachen en toewijding – zorgen voor een persoonlijke aanpak richting professional en organisatie. Dit vormt de bedrijfscultuur die wij dagelijks bewaken.

Ons team is in 2019 versterkt met Jiskar, onze senior recruiter, die volledig zijn plek heeft gevonden binnen ons team en inmiddels net als wij onderdeel is van het vaste meubilair.

Hieronder een korte introductie van onszelf. Wil je graag meer weten twijfel dan niet en neem contact met één van ons op.

Creativiteit i.c.m. vakinhoudelijke kennis wilde ik graag combineren. Binnen MRM houd ik me bezig met Content Marketing en adviseer ik (project)organisaties op het gebied van veiligheid en gezondheid. Een perfecte combinatie voor mij!

mark@mrm.nl | 06 20 07 60 60 | 050 577 1647

Mark Braams

Ik haal mijn motivatie uit het verder helpen van mensen en daarbij horende organisaties. Met inzet, enthousiasme en bevlogenheid werk ik met onze collega’s aan gezamenlijke doelen.

robin@mrm.nl | 06 49 93 16 41 | 050 577 1647

Robin Broekema

Als je geen plan maakt voor je eigen leven zul je worden ingezet in de plannen van iemand anders, zorg dat jij de regie houdt van jouw eigen carrière

menno@mrm.nl | 06 23 10 66 02 | 050 577 1647

Menno van der Keur

De persoonlijke benadering, laagdrempeligheid en het meedenken met de kandidaat heb ik gevonden bij MRM. Werkplezier en de bijbehorende visie is het antwoord op de vraag waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen.

jiskar@mrm.nl | 050 577 1647

Jiskar Homan

Plaats je bericht

en wij nemen contact met je op!